Sveikos mitybos nėštumo metu!

parašė , 2012-03-30 12:38

Jūs girdėjote visi būsimų motinų, patartina valgyti dviejų; ir teisingai padaryti. Bwyta’n iach mewn nėštumo yra svarbi, kadangi motinos sveikatos iš esmės susieta su vaiko sveikatai. Maisto etikečių bus jums rūšies maistinių medžiagų, esančių maisto produktų valgyti. JAV vyriausybė paskelbė rekomenduojama paros norma maistinių medžiagų, kurios yra didesnės, kai esate nėščia su maistu gaires. Nėštumo metu, moteris turi sunaudoti 300 kalorijų, daugiau nei paprastai ir šias kalorijas turi ateiti iš įvairių šaltinių specialios paskirties maisto.

Sveiką mitybą nėštumo: gauti pagrindinių maistinių medžiagų
Kai esate nėščia, ką valgyti numato į pramaitinimas jūsų kūdikiui. Būtina vartoti maisto produktai, kad gausite baltymų, angliavandenių, vitaminų, kalcio ir geležies, maistinių medžiagų, kurios yra gyvybiškai svarbios vaiko augimo. Baltymų skatina ląstelių augimą ir kraujo gamybos, nors angliavandenių pateikti dienos energijos reikalavimus. Kalcio reikia plėtros kaulų ir dantų taip pat kaip ir nervų funkcija. Geležies būtina pateikti raudonųjų kraujo kūnelių. A vitamino padeda plėtoti su regos ir taip pat skatina sveiką odą. Vitaminas c padeda su sveikas kaulai, dantų ir dantenų; ji taip pat padeda geležies absorbcijos organizme. Žalioji Lapinės daržovės, sveikos vegetarinio receptai, žirniai, pupos, riešutai ir tamsiai geltona vaisių pateikti Folio rūgštis esminius užkirsti kelią neural vamzdžių defektai pradiniuose etapuose nėštumo metu.

Sveiką mitybą nėštumo: Sveiki, valgyti maisto

Žuvų, naminių paukščių, liesos mėsos, tofu, žemės riešutų sviestas ir kiaušinių baltymus pateikti baltymų o wholegrain grūdų, rudieji ryžiai, tešlos gaminių ir bulvių suteiks angliavandenių, kad įstaigai reikia. Vaisių ir daržovių laukia motinos pašaru pateikti pluošto taip pat vitaminų, būtinus vaiko vystymąsi. Špinatai, raudona raumeningumo, moliūgų, collard, garbanotieji kopūstai ir aliejinis griežtis žaliųjų yra geras šaltinis geležies. Pienas, sūris, jogurtas, špinatai ir sardinės galima gauti kalcio, reikalingas kurti stiprią kaulų ir dantys. Kaip lašišas, tunus ir upėtakių yra turtingas šaltinių Omega-3 riebalų žuvų todėl įsitikinkite, kad įtraukti juos į savo sveikos mitybos planą ne mažiau kaip 2 – 3 kartus per savaitę.

Sveiką mitybą nėštumo: maisto produktų ir gėrimų išvengti

Alkoholio vartojimas nėštumo, metu nerekomenduojama. Taip pat galite apriboti savo suvartojamų kofeino, nors vienos ar dviejų mažų puodelių kavos per dieną gali būti kenksmingas. Kai jis ateina į maisto, vadovauti išvalykite su nepasterizuotas sūrių, pienas, maisto produktai, kurių sudėtyje yra žalių kiaušinių, ne visai išvirti žuvies, vėžiagyvių arba mėsos ir žuvų, ryklių, durklažuvė ir karalius skumbrės, kuriame yra didelis gyvsidabrio.

Sveiką mitybą nėštumo tvarkyti problemų

Nėščios moterys dažnai kenčia nuo vidurių užkietėjimas, paprastai dėl vaiko priežiūros papildomą vaistus, jos turi imtis. Kovai su šia problema patartina vartoti daugiau pluošto jϋsψ sveikos mitybos planas. Galite gauti teisę ląstelienos kiekis iš šviežios Lapinės daržovės, vaisiai, riešutai, wholegrain grūdų, sveiką salotoms ir duona. Kitą svarbų faktą prisiminti yra gerti daug vandens kiekvieną dieną. Vandens padeda sušvelninti išmatose ir taip pat judėti maisto per virškinimo trakto. Jei jūs manote nauseated jūsų nėštumo metu, valgyti mažais kiekiais Dobrotliwy maisto elementų, pvz., skrudinta arba krekerių per dieną. Taip pat galite pabandyti čiulpti hard candy užkirsti kelią į pykinimas. Kartais maisto produktai, pavyzdžiui, žiediniai kopūstai, špinatai ar kepti maisto produktų gali sukelti rėmuo. Jei patiriate Rėmuo ar dujų jūsų nėštumo metu, planuoti savo sveikos mitybos mitybos, kad būtų išvengta šių maisto produktų.

Patikrinti patarimų, valgyti sveiką ir sveikų būdų valgyti

Vienas atsakymas į “Sveikos mitybos nėštumo metu!”

  1. Sveika mytyba šiuo metu itin akcentuojama. Svarbu sveikai maitintis, o nėštumo metu įpatingai būtina rūpintis savo mityba. Manau reikėtų stengtis valgyti kuo daugiau ekologiškai užaugintų produktų, o ne genetiškai modifikuotų ar apipurkštų chemija.

Rašyti komentarą