Omarų & krabų pyragaičiai receptas skanus vakarienė šį vakarą

parašė , 2011-10-15 14:32

Kokia jums gali imtis, pirmas dalykas, kuris gali užtikrinti savo mintis yra, ji būtų sveika vartoti tą patį. Ar ne? Iš tiesų, ne tik jūs, tačiau beveik visi šioje planetoje kenčia nuo pačios nerimauti. Sveikata yra turto. Visi žino, kad ir tai yra priežastis, kad diskai visų jų link ieškoti ką nors, kad galėtų patenkinti jų tiek sveikatai, tiek skonio. Jūros gėrybių elementus, pvz., krabų pyragai ir t. t. nustatyta, kad yra tikrai labai Sveiki maisto mėgėjams. Todėl, nepaisant visų išvengti skonio faktorius, jums turėtų pasirinkti šių elementų Jaukums skanus maistas su neigiamas sveikata susijusiai nesijaudinkite.Omarų, krevečių, geldutė ir t.t. taip pat priskiriami moliuskai kaip geriausią jūros stworzeń naudojami ingredientai jūros gėrybių preparatai

Rengti “Omarų bei krabų Cakes” buvo paminėta toliau. Šis punktas gali veikti kaip geriausias malonumas, vakarienė ir taip pat gali tarnauti kaip appetizer žinoma jei į mažas vidutinėms patties.

Ingredientų (tartratui padažas)

Majonezas – ¼ taurė mažas riebalų kiekis grietinės – ¼ taurė agurko druskingo (smulkiai pjaustytų) – 2 kapariai (pjaustytų) – 2 arbatinis šaukštelis petražolės (smulkiai Malta) – 2 arbatinis šaukštelis askaloninis česnakas arba laiškiniai česnakai (smulkiai Malta) – 1 šaukštelis salierai druska – brūkšnys žemės pipirai – šviežių

Sudedamųjų dalių (pyragaičiai)

Krabų mėsa (paimtos lukštus) – ½ svaras virtos omaras (pjaustytų) – ½ svaras šviežios laiškiniai česnakai (Malta)-= ¼ taurė citrinų sultys (šviežios) – 1 šaukštai majonezas – 3 šaukštai Dijon garstyčių – 1 šaukštelis Panko (Japonijos malti džiūvėsiai) – 1 šaukštai jūros druska iš juodųjų pipirų (šviežios) sviesto – 1 šaukštai Česnakai Gvazdikėliai (Malta) – 2 čiobreliai (džiovinti) – ¼ šaukštelis dar kartą, panko – ½ taurė

Kaip CookLobster ir krabų pyragaičiai

Parengti tartratui padažas, maišoma komponentai, nurodyti visų pirma kartu mažų dubuo. Laikykite jį panaikinti.

Parengti omarų bei krabų pyragaičiai, pirmasis žingsnis turi Paimkite konteinerių ir įdėti krabų, omarų, laiškiniai česnakai, citrinų sultys, garstyčios, majonezas ir 1 šaukštai panko kartu. Maišoma turinį.

Naudojant jūros druska ir malti pipirai, sezono turinį į skonį. Tada padengti turinį ir leisti jį atšaldyti.

Dabar-lipnus keptuvėje, supilama per vidutinio šilumos. Sauté česnakų, ji iki ji paverčia aukso.

Imtis česnakų ir pridėti jį čiobreliai ir ½ taurė panko, ir tada jis gaminamas. Maišoma kol Buωka konvertuoti į auksinės rudos spalvos. Atvėsinkite Buωka. Vaškavimas popieriaus lapo, padalyti mišinio į 8 piliakalnių. Formuoti juos kaip patties ir paltai kiekvienos dalies su tarta.

Vieta lapo kaušeliuose su foliją ir krabų pyragaičiai perduoti visos.

Bake džiovinimo spintoje, esant 400 laipsnio Farenheito gabalus. Kuko ji 15 minučių, kol ji gauna kaitinama per.

Tarnauti karšto omarų ir krabų pyragaičiai su tartratui padažas jau paruoštas ir padaryti relishing savo šeimos ir svečiai vakarienė. Šis patiekalas, pasak, mitybos specialistais atlikta analizė yra 129 kalorijų, 13 gm baltymų, angliavandenių 4 gm, 6 gm riebalų, 370 mg natrio ir pan.

Rašyti komentarą