Maisto receptai – apie ką jūs žinote poliruoja maisto receptus?

parašė , 2012-12-19 11:36

Aš norėčiau parašyti kitą kulinarinį Kas Vyksta Kaune (aš iš tikrųjų domiuosi šia tema, ir aš mėgstu rašyti apie maistą, valgio gaminimą ir kitus aspektus, prijungtus su šia tema). Aš norėčiau parašyti, kad aš esu nuo Lenkijos, ir aš mėgstu mūsų tradicinius maisto receptus. Ten daug nuomonių apie tai. Šiame straipsnyje aš norėčiau parašyti apie receptus, nuomones apie tai, ir galbūt aš duosiu jums kai kuriuos tradicinių lenkų valgių pavyzdžius. Perskaitykite šį straipsnį į galą, ir galbūt jūs surasite truputį įdomios informacijos tame.

Šioje straipsnio dalyje aš norėčiau duoti jums truputį informacijos apie maisto receptus. Sudėtinga surasti “grynus” lenkų valgius. Daug šalių ir kultūrų darė įtaką mūsų maistui (pavyzdžiui tokios šalys kaip Vokietija, Prancūzija, Italija, rytietiškos šalys ir taip toliau). Tipiškas lenkiškas maistas yra prijungtas su Slavų šalimis.

Aš noriu aprūpinti jus tam tikra informacija apie lenkų receptų istoriją. Mūsų Avarija Kaune svarsto kaip aštrus, su daug mėsos ir žvyro. Valgiai šitais laikais panaudojo daug pasigardžiavimo tokio kaip pipiras, muskato riešutas ir kitos pasigardžiavimo rūšys. Buvo labai populiarių rūšių maisto ir sudedamųjų dalių prieš daugelį metų tokių kaip medus, ropė ir žirniai. Žmonės gėrė alų, medų ir vyną, kuris buvo importuotas nuo Silezijos ir Vengrijos. Karalienė Bona Sforza turėjo didelę įtaką lenkų maisto receptams. Ji atnešė Italijos virėjams Lenkijai. Lenkų maisto receptai pasikeitė daug.

Aš manau, kad jie yra svarbiausi faktai apie lenkų maisto receptus Avarija Kaune istoriją. Aš norėčiau duoti jums kai kuriuos tradicinių lenkų valgių pavyzdžius. Pirma, yra Velykinis pyragas (dama), kuri atvyko į Lenkiją nuo Baltarusijos ir Lietuvos. Kitas tipiškas lenkų patiekalas yra raudonas borsch (kuris atvyko iš Lietuvos), ir baltas borsch. Neužmirškite apie gallimaufry. Daug žmonių mano, kad tai buvo išrasta lenkų, bet šis patiekalas atvyko į Lenkiją taip pat nuo Lietuvos. Tipiški patiekalai, kurie atvyko iš Lenkijos yra virtos daržovės su sviestu, lenkų zander, ir virtomis bulvėmis ir priekiniu strypu.

Dabar mes negalime kalbėti apie vienodą lenkų valgio gaminimą, todėl, kad yra skirtingų įpročių skirtingose Lenkijos dalyse (tai kvietė regioninį valgio gaminimą). Regioniniai lenkų maisto receptai tampa labai populiarūs Europoje. Aš tikiuosi, kad jie bus populiarūs visame pasaulyje netrukus.

Tai yra viskas ką aš norėjau parašyti apie lenkų valgio gaminimą. Avarija Kaune, kad pavyzdžiai tradicinio lenkiško maisto ir informacijos apie jos istoriją buvo įdomūs. Aš tikiuosi, kad jūs mėgote skaityti šį tekstą. Aš ketinu parašyti daugiau kulinarinių straipsnių ateityje.

Rašyti komentarą