5 Patarimai, kaip padaryti jūsų Pet maisto logotipas Delicious pakankamai Nibble

parašė , 2011-11-25 20:02

Deja, šių dienų yra dingo, kai jūsų šuo turėtų pačios vištienos arba mėsa, kaip jums gabalas arba jis galėtų išgyventi jūsų užsiliko.

Dabar, jūsų augintinė reikia jo labai savo miltų, alsuoja visų rūšių maistinių medžiagų padaryti jį sveiką, turtingi ir protingas. Kad pagal veteranų ir gyvūninės kilmės maisto gamintojai, žinoma.

Aš nežinau, kaip tikra tai, bet aš žinau, kad dėl pastaruoju metu kylantį gyvūninės kilmės produktų rinkos, prekių ženklų spaudimas padidėjo ir bendrovių reikia įsitikinti, kad jie sukurti naminių gyvūnėlių ėdalo logotipą, kuris yra gražus, draugiškas ir sako “pirkti man!” iš pirmo žvilgsnio.
Taip yra naujų gyvūnų valgomas gamintojas ir norite sukurti atskirą prekių ženklo jūsų verslui?

Mes turime keletą patarimų, kurie bus atlikti naminių savininkas burna vandens:

1. Naudoti storio arba kreivė šriftus: tiesios šriftai duoti įspūdį profesionalumą ir formalumų dizainą, kuris yra ne įspūdį, kurį norite pereiti kai kuriate prekės ženklas, žinduolių eatables. Jums reikia sukurti aura homeliness ir komforto, kurie gali būti pasiektas naudojant storio arba kreivė šriftai. Galite naudoti šriftus kaip ITC kabinti Skater bičiukai arba Hans solo kaip jie storio, neformalus ir susipažinę.

2. Naudoti gyvūnų iliustracijos – bet ne naudoti clipart: naudoti clipart savo verslo logotipo yra kaip stovas su peilis. Ne tik jie yra bendro pobūdžio ir lengvai visiems, bet jie taip pat trūksta kokybės ir išskirtinumo. Naudokite žinduolis iliustracijos suteikti savo dizainą platesnės apimties kūrybiškumo.

3. Naudoti naminių žinduolių vaizdai į savo prekės ženklą ženklas, net jei teigia, kad jūsų katė bus veikti kaip liūtas, jei jis naudoja jūsų produkto, tai niekada gera idėja naudoti aštri būtybių vaizdus savo prekės ženklu, kaip jie sukurti įspūdį agresijos namų produktų. Vietoj to, galite naudoti vaizdus būtybių, kurios yra cute ir draugiška kaip šunų, kačių, triušių ir arklių, kad jūsų verslo ženklų patraukli.

4. Naudojant kūdikių gyvūnus ir gyvūninės kilmės maisto logotipai gali padaryti jį labiau patrauklūs: jei ketinate naudoti paveikslėlį šuo, vietoj jo naudoti šuniuką. Jei ketinate naudoti kačių iliustracija, naudokite kačiuko. Cute ir nekalto ieškote kūdikių žinduolių greitą gimdyvių jausmas per mus nedelsiant padaryti produkto pakuotės daugiau patrauklus.

5. Naudoti spalvos to padaryti, jūs manote, kad maisto produktų: maisto naudojant susijusios spalvos gali padaryti jūsų produktą, akimirksniu relatable ir patraukli savo klientams. Raudonos ir geltonos spalvos yra atitinkamas spalvas, kaip jie atstovauja energijos, entuziazmo ir laimingas kartų. Žinduolių eatables nauja tendencija naudoti žalia spalva. Žalioji sudaro aplinkos ir naudojant kad spalvą savo prekės ženklu leidžia klientui, manote, kad jūsų įmonė yra ekologinio draugiškas ir kad jūsų produktas yra natūralus ir organinių.

Atlikite šiuos penki patarimų, kietas ir įsitikinkite, kad naminių savininkas leidžia a Bitiniai savo produktą.

Rašyti komentarą