Paskolos internetu be uzstato

parašė , 2013-03-27 15:08

Paskolos internetu be uzstato  nuo tada kai atsirado, buvo imamos dėl pačių įvairiausių priežasčių. Pasitaiko, kad žmonės netenka staiga darbo, todėl turi greitai susitvarkyti esamas problemas ir išlaviruoti iš komplikuotų situacijų. Taip pat būna ir taip, jog staiga prireikia kokio nors pirkinio, medicininių paslaugų ar kitų svarbių dalykų. Būna, kad investuojama į verslo idėjas, kurioms reikalingos paskolos pinigai, būna, kad investuojama ir į kūrybinius sumanymus. Kokie įdomūs kūrybiniai sumanymai prasidėjo tik dėl to, kad jiems atsiradimą davė pinigai be uzstato?

Ledo skulptūros

Visai neseniai Pietų Prancūzijoje vienas menininkas internetu draugams skelbė, kad jam reikalingi pinigai naujoms ledo skulptūroms padaryti. Jo būsimi pirkiniai – tai milžiniški ledo luitai, kurie žinoma, už dyką niekur nesimėto. Kainuoja jų atvežimas ir jų išpjovimas. Tad šiam sumanymui įgyvendinti nuspręsta pasikliauti paskolos internetu be uzstato pinigais.

Paskolos internetu be uzstato

Paskolos internetu be uzstato

Iš tiesų, vyrui labai pasisekė, nes idėją jis įgyvendino su kaupu sėkmingai – projektas sudomino daugybę žmonių. Gavęs paskolos pinigus, vyras iškart susiskambino su užsakovais, ir jau netrukus jo dirbtuves pasiekė dideli gražūs ledo luitai, iš viso septyni. Vyras internetu savo socialiniame tinkle paskelbė apie šių ledo luitų atvežimą ir ėmė darbuotis, juk be uzstato greitai ištirpsta ne tik pinigai, bet ir ledas.

Per tris dienas iš šių beformių luitų menininkas išskaptavo septynias savaitės dienas simbolizuojančius gyvūnus. „Iš pradžių galvojau, kad imsiu 12 luitų ir padarysiu visus zodiako ženklus, nes paskolos internetu be uzstato tikrai būtų pakakę visoms medžiagoms. Deja, galerija, kuriai šį užsakymą ir dariau, paankstino ekspozicijos atidarymo datą, todėl teko paskubėti. Tad vietoje dvylikos skulptūrų, kol kas dienos šviesą išvydo tiktai šešios, bet ir tiek manau, kad pakanka“ – pasakojo vyras. Jis netrukus internetu paskelbė ir apie naująjį savo projektą – ketina įamžinti lede istorinių asmenybių veidus ir atkurti jų autografus.

Gėlių užrašai

Kitas meninis projektas taip pat pareikalavo papildomo finansavimo, ir jam labai pasitarnavo paskolos pinigai, gautos paprastai greitai ir be uzstato. Floristė ir menininkė Stefa iš Olandijos sumanė savo gimtajame miestelyje netoli miesto aikštės išsodinti nuostabius gėlių paveikslus. Vienuose ji norėjo vaizduoti savo šalies istoriją, kituose – visos žmonijos evoliuciją. Tačiau tam reikėjo labai daug gėlių sodinukų, kurių visiems, moteris negalėjo sukrapštyti sumos tik iš savo kišenės. Taigi, čia labai taip pat pasitarnavo paskolos internetu be uzstato.

„Dabar, kai visas projektas jau įgyvendintas ir sulaukęs daug teigiamų reakcijų, be galo džiaugiuosi, kad sunkią akimirką nesustojau, o tiesiog tęsiau tai, ką buvau sumaniusi. Ryžtas ir užsispyrimas visais gyvenimo atvejais yra labai pravartus dalykas. Tada, kai trūko pinigų, juk galėjau pabūgti ir sakyti „stop“, tačiau nutariau nebijoti paskolos internetu be uzstato, ir ji man iš tiesų suteikė šansą, viltį ir galimybę įgyvendinti idėją“, – pasakojo moteris.

Stefa sodinukus pirko dar vasario pabaigoj, tik pradėjus šilti orams. Mat iš pradžių juos reikėjo tinkamai paruošti ir apdoroti, laikant juos tam skirtose patalpose. Vėliau sodinukai buvo išnešti į miesto aikštę ir ten pagal brėžinius susodinti atitinkama tvarka. Daugiau kaip septynis tūkstančius gėlių sodinukų moteriai įsigyti padėjo paskolos internetu be uzstato  gavimas. Kadangi projektas yra ne komercinis, o meninių tikslų, realaus pelno už šį gyvą paveikslą moteris negavo, tačiau miestui ji padarė nuostabią dovaną.

Rašyti komentarą