Atklydau čia paklausti jūsų nuomonės vienu klausimu, tačiau nenorėjau be reikalo kurti naujos temos, taigi rašau čia.
Šiuo metu esu dešimtokas ir, savaime suprantama, planuoju studijas KMU (kodėl gi dar čia būčiau
Mokausi aš galima sakyti gerai - pirmąjį 10 klasės pusmetį baigiau 9,76 vidurkiu. Bio/che/mat - 10, lt - 9. Tačiau kai pasivarčiau valstybinių egzaminų užduotis, pasižiūrėjau jų programą, supratau, jog esu beveik viską pamiršęs iš senesnių klasių. Suprantu, dar 2 metai gimnazijoje manęs laukia, bet per juos galėčiau užmiršti tai, ką ir dabar mokausi.
Žinau, skamba absurdiškai. Tarkim aš viską sistemingai pasikartočiau pagal egzaminų programą bei įstočiau į KMU (tarkim į betkurį fakultetą). Tačiau būčiau istojęs ilgo ruošimosi dėka. Ir man kyla klausimas, ar aš galėčiau patempti studijas KMU? Į šį klausimą tik aš pats galiu atsakyti, tačiau norėčiau sužinoti, gal ir kitiems yra buvę panašiai - atrodo, mokaisi gerai, tačiau po kiek laiko visiškai nieko nepameni.
Atsiprašau, jei situacija atrodo žiauriai absurdiška, man pačiam rašant kvailai skambėjo