Noriu Stoti i KMu

Čia diskusijos, klausimai ir patarimai būsimiesiams mūsų Alma Mater gyventojams

Noriu Stoti i KMu

Standartinė Suba 2009 01 06, 19:58

Sveiki, esu tik Devintokas, bet apie medicina ir ortopedija galvoju jau nuo 13metu, Biologija ir chemija yra liux, bet del lietuviu egzamino, kokia dali jis sudaro stojamaji, nes lb jaudinuosi del jo, zinau dar gal per anksti apie tai galvoti, bet prasau pasakykit. Kokius egzaminus reikia laikyti stojant i KMU ir kokia dali sudaro lietuviu. :oops: :oops: :roll: :( :?:
Suba
Studentas

Re: Noriu Stoti i KMu

Standartinė Pasimetus 2009 01 07, 01:15

Lietuvių sudaro ne itin daug, bet neatsimenu kiek. Reikėtų, kad kas nors nuorodą šmestų, kur parašyta, kas sudaro balą :D
Šiaip jau apie egzaminus visose temose šnekėta, bet jei tingi skaityt, tai pakartosiu : reikia lietuvių ir matematikos, chemijos arba biologijos(bus įskaičiuotas didžiausias balas), taigi iš šitų trijų gali laikyt tik vieną, iš kurio tikiesi gaut daugiausiai.
jei lietuvių k nesiseka, tai mokyklinį gali laikyt ;) Užtenka jo.
Pasimetus
Forumo gyventojas

Standartinė Lukas~Kun 2009 01 07, 18:03

Balų skaičiuoklė: http://stojimai.lt/index.php?page=balai_programa&uni=2
Neina prieit prie tikslių skaičių (bent man ir bent dabar), tačiau skaičiuoklė duos nors šiokį tokį supratimą.
Lukas~Kun
Aktyvus studentas

Standartinė _porta_ 2009 01 19, 16:11

sveiki,
tajgi 100 o gal ir daugiau procentu zinau jog stosiu i medicina...(tikiuosi kad istosiu ;) ) hm..ir reikalas tas jog teko skaityti jog paciam universitete zmones paskirsto i lygius pagal anglu kalbos testa..nju ar tai tiesa? :?
_porta_

Standartinė Giedre 2009 01 19, 18:22

Tiesa. Visi istojusieji laiko anglu kalbos testa, pagal kuri paskirsto i grupes. Uzsienio kalba reikes mokytis 3 metus. Testo nereikes laikyti jei pasirinksi kita uzsienio kalba - rusu, vokieciu ar prancuzu.
Giedre
Forumo gyventojas

Standartinė Pasimetus 2009 01 19, 20:48

[quote="_porta_"]sveiki,
tajgi 100 o gal ir daugiau procentu zinau jog stosiu i medicina...(

Ir iš kur toks įsitikinimas? :o
Pasimetus
Forumo gyventojas

Standartinė _porta_ to pasimetus 2009 01 19, 21:21

tj geriau jau dabar zinoti ko nori nei paskuj 12 klasej blaskytis tarp ivairiu profesiju ir mokslu...ash zinau kad noriu medicinos ir ne jokios teises ar vadybos..ps...ash ne astuntoj klasej esu, kitais metais laikysiu egzus ;)
_porta_ to pasimetus

Standartinė _porta_ to giedre 2009 01 19, 21:39

hm...taj kokia grupe gresia jei imi pvz rusu?...ar kmu anglu kalba is tikro svarbi? jei tajp taj jau dabar varau mokytis :) ;)
_porta_ to giedre

Standartinė Pasimetus 2009 01 19, 21:05

Ne taip mane supratai. Aš tiesiog noriu pasakyt, kad norėti - nelygu įstoti. Juk į mediciną nori labai daug, o įstoja tik virš dviejų šimtų. Aišku, jei dėsi dideles pastangas, tai ir įstosi ;)
Pasimetus
Forumo gyventojas

Standartinė _porta_ 2009 01 19, 21:02

o ash noriu pasakyti kad mokausi tikrai gerai ir tikrai tikiu kad pavyks.. kitas dalykas i medicina nestoja tiek daug asmenu kaip i vu ar vdu..
_porta_

Kitas

Grįžti į Klausimai ir patarimai būsimiesiams KMU studentams

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių